BINE ATI VENTI PE SITEUL BISERICII PENTICOSTALE MARANATA HUNEDOARA SITUATA PE STR.BATIZ NR.19/A

Imagine

BINECUVANTAREA DOMNULUI ISUS SA VA INSOTEASCA

Constructia Bisericii a inceput in anul 1992 iar din lipsa de fonduri Biserica este inca in
Constructie dar spre slava lui Dumnezeu chiar daca cladirea este neterminta noi copiii lui Dumnezeu il slavim chiar si cu cladirea neterminata astfel.
Slujbele religioase se desfasoara in sala de Festivitati situata la partierul cladirii acolo unde va asteptam cu draga inima . Biserica este compusa din 180 de membrii dintre care apartinatori 30. Slujbele religioase au loc in cursul saptamanii de care biserica se bucura in fiecare zi de Marti cerc de rugaciune si studiu Biblic, Miercuri repetitii cu Tineretul Bisericii.
Joi Slujaba religioasa de la orele 18 la 20, Sambata ora 14 intalnire cu grupul de copiii ai Bisericii si ai oamenilor necredinciosi unde asteptam totii copiii chiar si pe ai dumneavostra.Sambata ora 17:30 la 20 intalnire cu tineri si adolescenti.
Prima Joi din luna e sera tineretului: Prima Vinere din luna intalnire cu surorile din biserica , a treia Vinere noapte de veghe unde de asemenea va asteptam cu drag sa il slujim pe Dumnezu incepand cu ora 20 ultima vinere din luna intalnire cu barbatii ai bisericii.unde ne bucuram de frumoasa lucrare a lui Dumnezeu unde ne rugam lui sa ne sprijineasca din punct de vedere financiar pt a definitiva constructia bisericii pt a ne desfasura slujbele religioase mentionate mai sus in sala prevajuta la etaj o sala cu 1000 de locuri. De aceea in numele domnului nostru Isus ii rugam pe totii aceia care ne viziteaza pe siteul bisericii si aveti pe inima si putere financiara sa ne ajutati pentru finalizarea constructiei va rugam intr-un mod deosebit sa contactatii Pastorul Bisericii.
Ovidiu Hoca Tel:074/3022298 begin_of_the_skype_highlighting              074/3022298      end_of_the_skype_highlighting. sau la adresa de Mail.ovidiuhoca@yahoo.it sau Id messenger ovidiuhoca Va multumim .
Domnul sa va Binecuvanteze AMIN
Daca Domnul va pune pe inima sa contribuiti cu ceva bani avem deschise doua conturi pe care vii le punem la dispotia dumneavoastra pt a contribuii daca doriti Domnul ISUS sa va binecuvanteze.Contul Bisericii
Cont in Lei RO64RNCB0597097313720001
Cont in Euro RO37RNCB0597097313720002
Va multumim Domnul sa va binecuvanteze

Lasă un comentariu